Formació de portaveus i de parlar en públic

Diàriament ens hem de comunicar i molt sovint hem de parlar en públic i no només hem d’informar, sinó que hem de persuadir i motivar. La millor solució és practicar la nostra comunicació. En els cursos de comunicació per a portaveus us ensenyaré tècniques d’expressió i comunicació. Farem exercicis per millorar el nostre llenguatge verbal i no verbal i per descobrir quina és la millor manera de comunicar-nos amb els diferents públics, interns i externs.

Molt sovint hem de parlar en públic i no només hem d’informar, sinó persuadir i motivar.

 

Hem de comunicar-nos amb els nostres col·laboradors, clients o amb els periodistes en una roda de premsa o entrevista. Les nostres mans, la mirada, el to de la veu o els gestos sempre estan comunicant i diuen molt de nosaltres. Hem de parlar en públic i comunicar-nos i ho hem de fer amb claredat, seguretat i confiança; amb les paraules justes.

La millor solució és practicar la nostra comunicació. En els cursos o sessions de comunicació per a portaveus, us ensenyaré tècniques d’expressió i comunicació. Farem exercicis on millorarem el nostre llenguatge verbal i no verbal. Aprendrem a expressar-nos amb més seguretat i a utilitzar els recursos més adients. Aconseguirem passar de la por escènica a gaudir del moment.